• +381 63 422 800
  • info@keki.rs
  • sr
  • en

Firma Keki trejd je proistekla iz porodične firme osnavane 1990 godine pa se iz tog razloga može reći i da postoji ovoliki niz godina jer je u vlasništvu iste porodice.

Osnovna delatnost firme je uvoz, izvoz i prodaja rezervnih auto delova kako u zemlji tako i u inostranstvu. Tokom godina rada zaokružen je ciklus pa firma pored prodaje rezervnih delova ima i auto servis opremljen najmodernijom opremom i alatima. U sklopu autoservisa u istoj zgradi se nalazi i mašinska obrada pa ovaj servis pruža gotovo sve usluge u održavanju putničkih vozila i lakih dostavnih vozila do 3.5 tona nosivosti.

U novije vreme firma je po principu zastupništva ugovorila prodaju granitnog peska koji koriste mašine water jet , Indiskog proizvođača, a koji prodaje na teritoriji ex-Yugoslavije i u zemljama u okruženju.

KEKI TREJD KOMPANIJA

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje,
kao i profesionalni odnos omogućili su nam da i danas uspešno poslujemo.

UVOZ, IZVOZ I PRODAJA AUTO DELOVA

Osnovna delatnost firme je uvoz, izvoz i prodaja rezervnih auto delova. Na sve delove kupljene i ugrađene u našem servisu imate garanciju 12 meseci.

PRODAJA PESKA ZA WATER JET

U najvećoj meri se bavimo se uvozom orginalnih rezervnih delova i to za Alfa, Fiat, Lancia, Citroen, Pežo i Reno. Pored orginalnih rezervnih delova u saradnji sa svojim poslovnim partnerima imamo na raspolaganju sve rezervne delove najrenomiranijh svetskih proizvođača.

NAJMODERNIJI AUTO SERVIS

Auto servis u sklopu firme je maximalno opremljen alatima i mašinama najnovije generacije za održavanje putničkih i lakih dostavnih vozila.

VIŠE OD 25 GODINA SA VAMA

Postojimo od 1990 godine, a naš moto je uvek bio zadovoljan kupac koji će raditi sa nama i u budućnosti.

MAŠINSKA OBRADA

U sklopu autoservisa nudimo i mašinsku obradu, a time u kombinaciji ovaj servis pruža gotovo sve usluge u održavanju putničkih vozila i lakih dostavnih vozila.

NAJPOVOLJNIJI USLOVI

U saradnji sa Banca Intesom imate mogućnost plaćanja 3, 6, 9 i 12 meseci bez kamate.

© Copyright 2016 Keki trejd d.o.o. by Dackel Code